Sinjalizime të përshtatura për punë

Ne gjejmë 500+ punë ndërtimi në Mbretërinë e Bashkuar çdo ditë dhe ju dërgojmë më të mirën

Man with a mobile

Rolet popullore

Vendndodhjet e njohura

Nuk po kërkoni punë sot?

Regjistrohu gjithsesi! Ne jemi grumbulluesi më i madh i vendeve të punës në MB, kështu që përdorim të dhëna për të parë të gjitha normat dhe tendencat më të fundit.

Çmimet & Akreditimet

seed logo
eu logo
jobs aware logo

E ardhmja e rekrutimit në ndërtim

Construction workers planning work

Kategoritë më të kërkuara të ndërtimit të punës

 1. 360 Operator
 2. Traffic Marshall / Banksman
 3. Carpenter
 4. Concrete Operative / Finisher
 5. Concrete Pump Operator
 6. Concrete Technician (Cubeman)
 7. Construction Manager
 8. Crane Operator
 9. Dozer Driver
 10. Drainage Operative
 11. Driver
 12. Dumper Driver
 13. Groundworker
 14. Health and Safety Manager
 15. Labourer
 16. Logistics Manager
 17. Office Manager
 18. Piling Operative
 19. Piling Rig Operator
 20. Project Manager
 21. Roller Driver
 22. Scaffolder
 23. Slinger / Signaller
 24. Steel Fixer
 25. Telehandler
 26. Other
 27. Assistant Engineer (Chainman)
 28. AutoCad Technician
 29. Concrete Engineer
 30. Junior Engineer
 31. Project Engineer
 32. Quality Assurance Engineer
 33. Rebar Engineer
 34. Senior Engineer
 35. Site Engineer / Setting-out Engineer
 36. Traffic Marshall / Banksman Foreman
 37. Carpenter Foreman
 38. Crane Supervisor Foreman
 39. Drainage Foreman
 40. Groundworker Foreman
 41. Piling Operative Foreman
 42. Scaffolder Foreman
 43. Slinger / Signaller Foreman
 44. Steel Fixer Foreman
 45. Piling Banksman (CFA) (Continuous Flight Auger)
 46. Piling Banksman (LDP) (Large Diameter Piles)
 47. Piling CFA Concrete Pumpman
 48. Piling LDP Concrete Ganger Man
 49. Piling Slinger Signaller
 50. Piling Supervisor
 51. Cladding Fixer
 52. Concrete Finisher Foreman
 53. Dryliner
 54. Bricklayer
 55. Site Supervisor
 56. Cable Jointer
 57. Overhead Linesperson
 58. Electrical Fitter
 59. Electrical Engineer
 60. Design Engineer