Gjeni punëtorë në orë

Ne ekzaminojmë mijëra punëtorë të verifikuar dhe të referuar në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar

Construction worker smiling

Workers Trusted By

j coffey
mace
city of london
public house
willmot dixot

Pse Fiks?

Kurseni deri në 30% në kosto

Merrni akses te punëtorët e verifikuar dhe të kualifikuar sot

Kurseni kohë në shkresat

Filloni sot

Si punon

Na tregoni për punëtorin që kërkoni

Ne do të gjejmë ndeshje të verifikuara brenda rrjetit tonë

Ne kujdesemi për pajtueshmërinë, listën e pagave, fletët kohore dhe faturimin

Lini një rishikim për të ndihmuar në përmirësimin e rrjetit tonë

Construction worker planning work

Planet

Gjeni punëtorë të kualifikuar për projektin tuaj duke kursyer kohë dhe para

Bronzi

Falas

Ne do t'ua dërgojmë punën tuaj punëtorëve të përshtatshëm nga grupi ynë i mijërave

 • Postim për vende pune

 • Teknologjia e përputhjes inteligjente

Argjendi

Tarifa një herë për punëtor

Ne ju prezantojmë me operativë të verifikuar dhe të aftë, në mënyrë që t'i punësoni ata drejtpërdrejt

 • Postim për vende pune

 • Teknologjia e përputhjes inteligjente

 • Kontrollet e identitetit

 • Kontrollet e së drejtës për punë

 • Vettingu i aftësive

 • Menaxher i dedikuar i llogarisë

Ari

% e normës së punëtorëve

Ne bëjmë të gjitha punësimet dhe administratorët - asgjë për ju për t'u shqetësuar

 • Postim për vende pune

 • Teknologjia e përputhjes inteligjente

 • Kontrollet e identitetit

 • Kontrollet e së drejtës për punë

 • Vettingu i aftësive

 • Menaxher i dedikuar i llogarisë

 • Lista e pagave

 • Fletë kohore dixhitale

 • Mblidh & Ndani Dokumentet

 • Lidhja me operativët

 • Hyrja në bord

E ardhmja e rekrutimit në ndërtim

Construction workers planning work

Ndërtim fiks

PunëtorëtPunëdhënësitKërkim puneBlogRreth nesh

Na kontaktoni

+44 7925 506980

support@fixedconstruction.co.uk

Ndihmë

Termat dhe KushtetPolitika e privatësisë
jobs aware

Copyright © Fixed Construction 2024