Pyetjet e bëra më shpesh

Si funksionojnë sinjalizimet për punë fikse?

Ne ju dërgojmë njoftime për punë në WhatsApp ose Telegram nga kompani dhe agjenci të ndryshme për ta bërë kërkimin tuaj të punës sa më të lehtë.

faq image

A keni punë?

Ne ju dërgojmë njoftime për punë në WhatsApp ose Telegram nga kompani dhe agjenci të ndryshme për ta bërë kërkimin tuaj të punës sa më të lehtë.

faq image

Si mund të regjistrohem?

Ne ju dërgojmë njoftime për punë në WhatsApp ose Telegram nga kompani dhe agjenci të ndryshme për ta bërë kërkimin tuaj të punës sa më të lehtë.

Kam bileta të shumta, a mund të marr mundësi pune për të gjitha rolet e mia?

Ne ju dërgojmë njoftime për punë në WhatsApp ose Telegram nga kompani dhe agjenci të ndryshme për ta bërë kërkimin tuaj të punës sa më të lehtë.

faq image

Si mund të gjej një punë?

Ne ju dërgojmë njoftime për punë në WhatsApp ose Telegram nga kompani dhe agjenci të ndryshme për ta bërë kërkimin tuaj të punës sa më të lehtë.

faq image

Unë jam në bordin tuaj të punës dhe shoh një punë që dua, si mund të aplikoj për të?

Ne ju dërgojmë njoftime për punë në WhatsApp ose Telegram nga kompani dhe agjenci të ndryshme për ta bërë kërkimin tuaj të punës sa më të lehtë.

Kam aplikuar por nuk kam marrë ende një punë?

Ne ju dërgojmë njoftime për punë në WhatsApp ose Telegram nga kompani dhe agjenci të ndryshme për ta bërë kërkimin tuaj të punës sa më të lehtë.

Tashmë jam regjistruar në Fiks, si mund të gjej punë përkatëse?

Ne ju dërgojmë njoftime për punë në WhatsApp ose Telegram nga kompani dhe agjenci të ndryshme për ta bërë kërkimin tuaj të punës sa më të lehtë.

faq image

Ne ju dërgojmë njoftime për punë në WhatsApp ose Telegram nga kompani dhe agjenci të ndryshme për ta bërë kërkimin tuaj të punës sa më të lehtë.

Punët që po më dërgoni janë shumë larg, si ta ndryshoj këtë në mënyrë që të marr vetëm punë lokale?

Ne ju dërgojmë njoftime për punë në WhatsApp ose Telegram nga kompani dhe agjenci të ndryshme për ta bërë kërkimin tuaj të punës sa më të lehtë.

Unë jam regjistruar tashmë në Fixed, si mund të aplikoj për punë në bordin e punës?

Ne ju dërgojmë njoftime për punë në WhatsApp ose Telegram nga kompani dhe agjenci të ndryshme për ta bërë kërkimin tuaj të punës sa më të lehtë.

Unë nuk kam asnjë referencë punësimi në ndërtim, sepse jam i ri në industri dhe nuk më lë të plotësoj formularin pa to, çfarë të bëj?

Ne ju dërgojmë njoftime për punë në WhatsApp ose Telegram nga kompani dhe agjenci të ndryshme për ta bërë kërkimin tuaj të punës sa më të lehtë.

Kjo është puna ime e parë dhe nuk kam referenca, çfarë të bëj?

Ne ju dërgojmë njoftime për punë në WhatsApp ose Telegram nga kompani dhe agjenci të ndryshme për ta bërë kërkimin tuaj të punës sa më të lehtë.

Vazhdon të më japë një mesazh gabimi kur përpiqem të dorëzoj formularin tim, çfarë të bëj?

Ne ju dërgojmë njoftime për punë në WhatsApp ose Telegram nga kompani dhe agjenci të ndryshme për ta bërë kërkimin tuaj të punës sa më të lehtë.

faq image

Unë nuk kam një kartë CSCS, a mund të aplikoj ende për punë?

Ne ju dërgojmë njoftime për punë në WhatsApp ose Telegram nga kompani dhe agjenci të ndryshme për ta bërë kërkimin tuaj të punës sa më të lehtë.

Pse keni nevojë për kaq shumë informacion për formularin e aplikimit?

Ne ju dërgojmë njoftime për punë në WhatsApp ose Telegram nga kompani dhe agjenci të ndryshme për ta bërë kërkimin tuaj të punës sa më të lehtë.

Unë kam aplikuar për një punë dhe ata nuk e kanë marrë telefonatën apo nuk i janë përgjigjur mesazhit tim, çfarë të bëj?

Ne ju dërgojmë njoftime për punë në WhatsApp ose Telegram nga kompani dhe agjenci të ndryshme për ta bërë kërkimin tuaj të punës sa më të lehtë.

Do të doja të raportoja një punë të rreme ose një mashtrim, çfarë të bëj?

Ne ju dërgojmë njoftime për punë në WhatsApp ose Telegram nga kompani dhe agjenci të ndryshme për ta bërë kërkimin tuaj të punës sa më të lehtë.

Dëshironi të na jepni komente?

Ne ju dërgojmë njoftime për punë në WhatsApp ose Telegram nga kompani dhe agjenci të ndryshme për ta bërë kërkimin tuaj të punës sa më të lehtë.